gefrituurd – 16 stuks
rund – rucola – parmezaan
tomaten – room – gehaktballetjes
curry – kokos – limoen – Granny Smith – 5st
look – peterselie – sjalot – 5st
2st – sla – citroen – peterselie – zure room
2st – sla – citroen – peterselie – cocktail
2st – sla – citroen – peterselie – selderijzout – cocktail
gehakt – tomaat – ui
spek – parmezaan
bolognaise – bechamel – gegratineerd
appel – curry vinaigrette
honing – mosterd – mango
scampi – zalm – zongedroogde tomaat
rode biet – pijnboompit
kip – Indische curry – pijpajuin – amandel
tomatensaus – basilicum pesto
Mechelse koekoek – mousseline – bladerdeeg
traditioneel – gekarameliseerde appeltjes
houthakkersspek – merguez – varken – kip
varken – kip
Witblauw België – Minimaal 3 weken gerijpt rundvlees. Het alom gekend dikbil ras gekweekt in de Waaslandse polder, gevoed met granen en luzerne. Mager zacht vlees met amper marmering en een fijne structuur.
Bij de vleesgerechten wordt een seizoensalade geserveerd.
Saus naar keuze:
peperroom - champignonroom (€3,50)
béarnaise - choron - witloofspeksaus met Duvel (€4,00)
chili – honing – Provençaalse kruiden
chili – sambal
zoet – lenteui – gegratineerd
supplement inbegrepen bij alle vlees- & vis hoofdgerechten:
frieten - kroketten - aardappelpuree - pasta
amandelen
boter
gebakken op vel – béarnaise
curry – kokos – limoen – Granny Smith
look – peterselie – sjalot
zoet, pikant of van het huis – 1st
tomatensaus – aardappelpuree
mayonaise – ketchup – frietjes
krokant korstje – appelmoes – frietjes
gehakt – tomatensaus
Mechelse koekoek – balletjes – champignons – frietjes
1 bol vanille ijs – aardbeisausje – discobolletjes
vanille – aardbei – 3 bollen
chocolade – vanille
kokosmelk – citroengras – kaffirlimoen
chocolade –crème anglaise – mokka
mascarpone – boudoir – amaretto
vanille – chocolade – slagroom
1 bol / 2 bollen / 3 bollen € 5,00 / € 7,50 / € 9,00
vanille – slagroom – 2 bollen
wit – blond – bruin
Luikse siroop